Eetexpert

Kenniscentrum voor
eet- en gewichtsproblemen

Professionals login

Wachtwoord vergeten? Nu registreren?

Preventief werken aan overgewicht bij jongeren: Communiceren rond eetgedrag en gewicht - vorming voor beleids- en preventiewerkers

Aard vorming: Vorming
Doelgroep: Deze vorming richt zich tot beleidsmakers, preventiewerkers, mutualiteiten, gezondheidsorganisaties en iedereen die zich rond gezondheidsbevordering inzet.

Datum: woensdag 27 februari
Tijdstip: 9u30-11u30
Prijs: Abonnees Eetexpert: 40€ Niet-abonnees Eetexpert: 60€
Download het programma
Locatie:
Jeugdherberg De Blauwput, Martelarenlaan 11
3010 Kessel-Lo
Routebeschrijving

Beschrijving

Programma

In Vlaanderen heeft ongeveer een vijfde van de kinderen overgewicht, de helft van de adolescente meisjes voelt zich te dik. Veel jongeren voelen zich ongelukkig in hun lichaam. Verontrust dit jou ook? Ben je soms op zoek naar de juiste woorden bij gesprekken rond de weegschaal? Zoek je naar manieren om hierrond goed te communiceren?

Deze vorming biedt concrete handvatten bij uw gezondheidsboodschappen ter preventie van overgewicht en eetstoornissen. Je krijgt de nieuwste inzichten en handige tools bij het communiceren over voeding, eetgedrag en gewicht. Bovendien helpen we je om je bestaande acties te optimaliseren.

 

Docenten

An Vandeputte is klinisch psycholoog & gedragstherapeut en coördinator van Eetexpert.

Cato Nys is klinisch psychologe en gedragstherapeut in opleiding. Ze werkt als wetenschappelijk medewerker bij Eetexpert en verricht klinisch werk te PraxisP in Leuven.

 

Praktische informatie
Accreditering voor artsen wordt aangevraagd bij werkgroep Ethiek en Economie. 

 

Inschrijvings- en annuleringsvoorwaarden

Gelieve in te schrijven vóór 20/02/2019. Na inschrijving op de website ontvang je een bevestigingsmail (contacteer ons via secretariaat@eetexpert.be indien je geen mail ontvangt, om je inschrijving te verifiëren). De ontvangst van je inschrijvingsbevestiging geldt als inschrijving en is jouw akkoord om tijdig te betalen. We rekenen erop dat je asap en uiterlijk een week voor de vorming betaalt op rekeningnummer BE20 7340 1588 3656 van Eetexpert, met vermelding “Vorming 27/02/2019 + je naam”. Annulatie is mogelijk tot 7 dagen voor de vorming. Bij annulatie minder dan 7 dagen voor de vorming wordt het inschrijvingsgeld niet teruggestort. Je kan wel iemand anders die aan de vereisten voor deze vorming voldoet in jouw plaats laten deelnemen.

Inschrijven

Inschrijven kan tot en met woensdag 20 februari.

Professionals kunnen zich gratis registreren op onze website. Dit geeft toegang tot al onze tools voor hulpverleners.

Eetexpert vzw respecteert je privacy volgens de nieuwe wetgeving ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’ of ‘General Data Protection Regulation’.


Terug naar de agenda

Share: